Η Εταιρία μας
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1968 από τον  Γεώργιο Σπυριδάκη στην οδό Σκοπευτηρίων  και  Ανδρομάχης στην Καλλιθέα.
Το 1978, η έδρα μεταφέρετε στην οδό Γράμμου 68 στο Μοσχάτο.


Τέλος το 1996 Καταλήγει στην οδό Δράμας 41 στον Άγιο Δημήτριο,  ως οικογενειακή επιχείρηση,  προσθέτοντας  στην διοίκηση τον υιό Κωσταντίνο, για να κλείσει το διοικητικό σχήμα, το 2001 με την προσθήκη και του δεύτερου υιού Γρηγορίου Σπυριδάκη.


Σήμερα έχοντας πάνω από τέσσερις  δεκαετίες εμπειρίας η εταιρία “Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.”  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίας δομικών υλικών στην Αττική.

  

Γιατί να μας Προτιμήσετε;

Βασικά πλεονεκτήματα της “K. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.” αποτέλεσαν, η βαθιά γνώση των αναγκών της οικοδομικής αγοράς,
η τεχνογνωσία, η διαρκής αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων
που να ικανοποιούν τις σημερινές απαιτήσεις της κατασκευής, το άψογο service, οι ανταγωνιστικές τιμές και πάνω από όλα το ανθρώπινο πρόσωπο.

Καινοτομία στη Δόμηση

Με παρουσία πλέον στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της Αθήνας, με πλήθος προϊόντων εισαγόμενα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, με αποκλειστικές συνεργασίες, με διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών μας, η “Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.” σήμερα αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του επαγγελματία, του πολιτικού μηχανικού, του ιδιώτη αλλά και του μελετητή και της τεχνικής εταιρίας.

Τζάκια Ψησταριές

Στην εταιρία μας θα βρείτε ποικιλία ενεργειακών τζακιών και ψησταριών, κορυφαίας ποιότητας και άριστης απόδοσης. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και εμείς θα σας προτείνουμε λύσεις για τη διακόσμηση και την μελέτη για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου σας.